«Πόλεμος» στο διαδίκτυο Τσακαλίδη – Τσακίρη για την τιμή… της ταμπέλας

Το βίντεο στο Polites Oraiokastrou (δείτε εδώ: https://fb.watch/kPdmnmA9P9/) με την αναφορά του πρώην Αντιδημάρχου Οικονομικού – Διοικητικού στην προμήθεια 217 πινακίδων ονοματοθεσίας έναντι του «εξωφρενικού» ποσού των 36.000 ευρώ με υπογραφή δημάρχου Ωραιοκάστρου, έφερε διαδικτυακή σύγκρουση ανάμεσα στον Παντελή Τσακίρη και τον Ηρακλή Τσακαλίδη.

«Να καταγγείλει την ανάθεση στην αποκεντρωμένη, να πάει στον εισαγγελέα, να πάει στην ΕΑΔ, να φτάσει μέχρι τα ευρωπαϊκά δικαστήρια. Εάν δεν το κάνει η πολιτική ξεφτίλα θα έχει πλέον ονοματεπώνυμο και θα είναι το δικό του» απάντησε εσπευσμένα –και με ψήγματα ειρωνείας- ο κ. Τσακίρης, σημειώνοντας βέβαια πως “ο κ. Τσακαλίδης θεωρεί «εξωφρενική» την προμήθεια” των πινακίδων, ενώ στην πραγματικότητα ο κ. Τσακαλίδης αναφερόταν στην τιμή αγοράς.

Για «χυδαιολογία» και για «τεράστιο» πολιτικό «ολίσθημα» του Παντελή Τσακίρη, έκανε λόγο στη δική του απάντηση ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης σχετικά με την φρασεολογία της εσπευσμένης αντίδρασης του δημάρχου στο βίντεο – καταγγελία στο Polites Oraiokastrou.

«Όχι, με τίποτα δεν θα ακολουθήσω τον δήμαρχο στο τεράστιο ολίσθημά του και στο παραλήρημα που έχει επιδοθεί. Απλά τον αφήνω στην κρίση των συμπολιτών μας.» σημειώνει με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο κ. Τσακαλίδης.

Ακολουθούν οι διαδικτυακές αναρτήσεις:

===========

(Το Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση   https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
, , , ,