Η. Τσακαλίδης: To πόρισμα της ΕΑΔ, η εισαγγελική εντολή, και η…«λυσσαλέα προσπάθεια του δημάρχου»

Θα είχε ιδιαίτερα ενδιαφέρον να γνωρίζουν οι πολίτες τι λέει επιτέλους αυτό το περιβόητο πόρισμα της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας για την ΔΕΥΑΩ, και γιατί, σύμφωνα με δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης, υπάρχει αυτή η «λυσσαλέα προσπάθεια της διοίκησης και του δημάρχου προσωπικά» να μην ενημερωθούν οι αιρετοί ακόμα και όταν έχουν στα χέρια τους …εισαγγελική εντολή!

Ακόμα ένα επεισόδιο στο σήριαλ του πορίσματος της ΕΑΔ προστέθηκε σήμερα με την ανάρτηση του πρώην Αντιδημάρχου, Ηρακλή Τσακαλίδη, ο οποίος αποκάλυψε ούτε λίγο ούτε πολύ πως η διοίκηση Τσακίρη ζητάει την ανάκληση της απόφασης του αντιεισαγγελέα Πρωτοδικών που έδωσε την εντολή για το πόρισμα της ΕΑΔ.

«Σωστά διαβάσατε, ανάκληση της εισαγγελικής εντολής» αναφέρει ο κ. Τσακαλίδης και συνεχίζει με πολύ καυστικό τρόπο: «Παρακολουθούμε την λυσσαλέα προσπάθεια της διοίκησης και του δημάρχου προσωπικά να μη περιέλθει σε γνώση μου το συγκεκριμένο πόρισμα. Ο λόγος σαφέστατος: Έχουν τη φωλιά τους λερωμένη! Διότι θ αποκαλυφθούν οι μη νόμιμες διαδικασίες που έχουν ακολουθήσει, στις οποίες βεβαίως συμμέτοχος είναι και πρώην ανώτατος άρχων.»

Σημειώνεται εδώ πως ο κ. Τσακίρης δέχεται μήνες τώρα το σφοδρό σφυροκόπημα της αντιπολίτευσης για το περιβόητο πόρισμα της ΕΑΔ για τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης του Δ. Ωραιοκάστρου.

Μάλιστα ο επικεφαλής της «αν.α.σ.α.» έκανε λόγο για τον… «μέντορα» του Παντελή Τσακίρη από την Καλλιθέα, που έτρεξε να τον υπερασπιστεί στις δικαστικές αίθουσες, «με την εταιρεία … «φάντασμα» που μονοπωλεί το ενδιαφέρον της διοίκησης στην προμήθεια χημικών, με αντάλλαγμα την «προμήθεια» υποψηφίων!»

Οι εξελίξεις τρέχουν και φαίνεται πως αυτή είναι μία υπόθεση που θα βρίσκει «μπροστά του» ο κ. Τσακίρης στον δρόμο προς τις εκλογές.

Διαβάστε ακόμα:

===========

Το Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση (https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
, , ,