Εγκαινιάστηκε το εκλογικό κέντρο του Π. Τσακίρη

Με την παρουσία εκατοντάδων πολιτών έγιναν χθες το βράδυ τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του δημάρχου Ωραιοκάστρου και επικεφαλής της παράταξης «Ανθρώπων Έργα», Παντελή Τσακίρη.

Ο κ. Τσακίρης παρουσίασε τους υποψηφίους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους και κάλεσε τους πολίτες να δώσουν ξεκάθαρη εντολή νίκης στις εκλογές του Οκτωβρίου στην παράταξη «Ανθρώπων Έργα».

«Η παρουσία σας είναι συγκλονιστική. Σας ευχαριστώ ολόψυχα. Θέλω να απευθυνθώ σε όλους εσάς και να σας μιλήσω από καρδιάς, γιατί αισθάνομαι ότι μετά από τέσσερα χρόνια αυτοδιοικητικής παρουσίας μπορώ να σας κοιτάω στα μάτια για όλα όσα κάναμε και να ζητήσω την ανανέωση της εμπιστοσύνης σας για αυτά που έρχονται, τα οποία είναι πολλά και μεγάλα», είπε εκτός των άλλων ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου.

Επίσης αναφέρθηκε στο μεγάλο έργο αντιπυρικής προστασίας που ως Διοίκηση πέτυχε να υλοποιήσει στο Δασόκτημα Ωραιοκάστρου αλλά και στη διοικητική μεταρρύθμιση που ως διοίκηση έκανε στον Δήμο με στόχο την καλύτερη λειτουργία των υπηρεσιών.

Εν μέσω θερμών χειροκροτημάτων ο κ. Τσακίρης διαβεβαίωσε τους πολίτες ότι ανανεώνοντας την εμπιστοσύνη τους προς την παράταξή του το αποτέλεσμα θα τους δικαιώσει.

Στη συνέχεια ο κ. Τσακίρης παρουσίασε τους υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους.

default

===========

(Το Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση   https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
, , ,