Π. Τσακίρης και Π. Αταμιάν αρνήθηκαν το κάλεσμα σε debate …

Ακολουθώντας την πεπατημένη και επιθυμώντας προφανώς να κινηθούν σε ασφαλή μονοπάτια για τους ίδιους, ο νυν Δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης (Ανθρώπων Έργα) και ο υποψήφιος Δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Πέτρος Αταμιάν (ΜΑΖΙ για τον τόπο μας), αρνήθηκαν την πρόταση των τεσσάρων ενημερωτικών site του Δήμου Ωραιοκάστρου για debate, επικαλούμενοι, από το δικό τους μετερίζι,  θέματα «αξιοπιστίας» της διαδικασίας για τα τρία από τέσσερα ΜΜΕ.

Ο κ. Τσακίρης αμφισβητώντας την εγκυρότητα των ερωτήσεων και βάζοντας σε δεύτερη μοίρα την «ειλικρίνεια» των δικών του απαντήσεων -που στην τελική θα κρίνουν οι πολίτες- απέρριψε τη συμμετοχή του από τη διαδικασία, σημειώνοντας πως οι εκπρόσωποι τριών εκ των τεσσάρων ενημερωτικών ιστοσελίδων, είτε έχουν συγγενικά πρόσωπα που είναι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι σε αντίπαλες παρατάξεις, ή είναι οι ίδιοι υποψήφιοι σε αντίπαλες παρατάξεις, ή …δεν αναρτούν καθόλου ή αυτούσια τα σχεδόν καθημερινά δελτία Τύπου της διοίκησής του!

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η απάντηση του κ. Αταμιάν….

Έτσι δια της πλαγίας οδού, οι δύο υποψήφιοι για το δημαρχιακό θώκο Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης και Πέτρος Αταμιάν, απέφυγαν επιμελώς την ανταλλαγή πολιτικών απόψεων μεταξύ τους και με τους άλλους υποψήφιους Δημάρχους σχετικά με τα προγράμματα και τις θέσεις τους για την επόμενη 5ετία, αλλά κυρίως κ. Τσακίρης, να απαντήσει και σε ερωτήσεις των εκπροσώπων των ενημερωτικών μέσων για θέματα που απασχόλησαν και απασχολούν την καθημερινότητα του πολίτη στον Δήμο μας.  (Λειψυδρία, νερό – «δηλητήριο», σκουπίδια, Αλώνια, Ογκολογικό Νοσοκομείο, απευθείας αναθέσεις, παρακολουθήσεις , πορίσματα Ελεγκτικών Αρχών κλπ.).

Οι υπόλοιποι δύο υποψήφιοι Δήμαρχοι Ωραιοκάστρου, Παντελής Σκαρλάτος (ΑΝ.Α.Σ.Α) και Άγγελος Θεμελής (Λαϊκή Συσπείρωση), δέχτηκαν τη συμμετοχή τους. Ο μεν πρώτος ζητώντας λεπτομέρειες επί της διαδικασίας, ο δε δεύτερος είπε το «ναι» χωρίς κανέναν «αστερίσκο».

============

(Το Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση   https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
, , , , , ,