Π. Αταμιάν: Ναι στα debate αλλά πρώτα διαπαραταξιακή επιτροπή

Τη διεξαγωγή ενός ή και δύο τηλεοπτικών debate των υποψήφιων Δημάρχων του Δήμου Ωραιοκάστρου προτείνει η παράταξη “Μαζί για τον Τόπο μας” και ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Πέτρος Αταμιάν.

Οι παράμετροι διοργάνωσης και πραγματοποίησης των debate θα καθοριστούν μετά από συμφωνία διαπαραταξιακής επιτροπής, η οποία απαιτείται να συγκροτηθεί άμεσα και χωρίς περαιτέρω καθυστερήσεις.

Η υλοποίηση debate ενόψει των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών κρίνεται ως απαραίτητη, προκειμένου να ενημερωθούν σφαιρικά και σε βάθος όλοι οι πολίτες του Δήμου Ωραιοκάστρου για τα προγράμματα όλων των συνδυασμών και για την υφιστάμενη κατάσταση του Δήμου.

Ως εκ τούτου και επειδή διαβλέπουμε πως τεχνηέντως αποφεύγεται η διεξαγωγή debate βάσει της εγχώριας, αλλά και της διεθνούς πολιτικής πρακτικής για ανάλογες προεκλογικές αναμετρήσεις υποψηφίων, καλούμε να προχωρήσει η σύσταση της διαπαραταξιακής επιτροπής και εκεί να ληφθούν επί του θέματος αποφάσεις, που θα απηχούν τη βούληση όλων των Υποψήφιων Δημάρχων.

==========

(Το Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση   https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
, , , ,