Ατέρμονο το DEBATE στο δήμο Ωραιοκάστρου …

Και αφού Παντελής Τσακίρης και Πέτρος Αταμιάν έκλεισαν «βροντερώς» την πόρτα στην πρόσκληση των τοπικών ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης για ανοιχτό δημόσιο διάλογο, έρχεται ένα 24ωρο μετά μια νέα πρόταση για «debate» υποψηφίων δημάρχων, αυτή τη φορά από το πολλά υποσχόμενο Συμβούλιο Νέων του Δήμου Ωραιοκάστρου, το οποίο δημιουργήθηκε ελάχιστους μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές από τη διοίκηση του Παντελή Τσακίρη.

Αναλαμβάνοντας χρέη δημοσιογράφων, τα μέλη και ο πρόεδρος του νεοσύστατου Συμβουλίου Νέων καλούν τους πολίτες να παρακολουθήσουν την ανταλλαγή των πολιτικών επιχειρημάτων των υποψήφιων δημάρχων, και τα τοπικά ηλεκτρονικά μέσα (έγκριτα ή μη κατά Τσακίρη – Αταμιάν!) να καλύψουν το ρεπορτάζ…

Αδιαμφισβήτητα πρόκειται για μία εξαιρετική πρωτοβουλία των νέων παιδιών η οποία αποτελεί ελπίδα για τον Δήμο Ωραιοκάστρου, και αποδεικνύει ταυτόχρονα, πως όλα αυτά τα χρόνια παρακολουθούν τις διοικήσεις που πέρασαν από τόπο, ξέρουν να προβληματίζονται, να κρίνουν, να απαιτούν, να αξιολογούν το έργο τους και να θέτουν καίρια ερωτήματα πάνω σε αυτό.

Το αν θα δεχτούν ή όχι οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Ωραιοκάστρου (Π. Σκαρλάτος, Π. Αταμιάν, Α. Θεμελής, Π. Τσακίρης) να συμμετάσχουν σε αυτό το debate ή να το αποφύγουν, μένει να φανεί. Ήδη η φερόμενη συμμετοχή και ομιλία του φέρελπι και πολλά υποσχόμενου νέου αλλά και προέδρου του Συμβουλίου Νέων σε πολιτική συγκέντρωση της παράταξης «Ανθρώπων Έργα» και του πολύ στενού συνεργάτη του Π. Τσακίρη, Δημήτρη Καρασαββίδη, δημιουργεί γκρίνια στα πολιτικά πηγαδάκια του Δ. Ωραιοκάστρου. 

Πάντως από την πλευρά του ο υποψήφιος Δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Πέτρος Αταμιάν, δεν αρνείται τη συμμετοχή του σε ένα ή περισσότερα debate, αρκεί να υπάρχει διαπαραταξιακή επιτροπή.

Διαβάστε επίσης:

===========

(Το Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση   https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
, , , , , , ,