Αλλαγή λοιπόν τι σημαίνει;

Ονομάζομαι Κολοκυθάς Χρήστος και είμαι Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος της Περιφερειακής ενότητας Θεσσαλονίκης, με τον Συνδυασμό “Αλλαγή στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας” και Υποψήφιο  Περιφερειάρχη τον Κο Γιάννη Μυλόπουλο, καθηγητή και πρώην Πρύτανη του Α.Π.Θ

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη, στην Τούμπα και τα τελευταία χρόνια κατοικώ και είμαι δημότης Ευόσμου.

Είμαι Πτυχιούχος του Τμήματος Βαλκανικών Σπουδών του ΠΔΜ και κάτοχος Μεταπτυχιακού στις Διεθνείς Σχέσεις και τη  Διπλωματία, στις Σπουδές των χωρών της Κεντρικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης , από το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου.

Μεταμοσχευμένος εκ νεφρού τους τελευταίους μήνες με Ζώντα Δότη τον πατέρα μου!

Ασχολούμαι με τα κοινά από τα φοιτητικά μου χρόνια και μετά την περιπέτεια υγείας μου με τη νεφρική νόσος και με το αναπηρικό κίνημα και τους ΑμεΑ.

17 χρόνια Ιδιωτικός Υπάλληλος σε εταιρείες, απασχολούμενος κυρίως με τις Εξαγωγές και την Εξυπηρέτηση Πελατών, με πλήθος σεμιναρίων πάνω στο αντικείμενο.

Βέβαια, επειδή είμαι και λίγο υπερδραστήριος και αγαπώ τη Δια Βίου μάθηση έχω πιστοποιημένα σεμινάρια και για τη Δημόσια Υγεία, τις Πολιτικές της,  το Public Speaking αλλά και σεμινάρια του ΣΒΕ για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, το Περιβάλλον και τις Πράσινες Αναθέσεις και Διαγωνισμούς στην Αυτοδιοίκηση. Και συνεχίζω!

Ως Υποψήφιος με την Περιφέρεια αλλά και ως νέος έχω φρέσκιες ιδέες, πρόγραμμα και όρεξη για πολλή δουλειά,για την αλλαγή επιτέλους στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και ειδικά για την ΠΕ Θεσσαλονίκης.

Αλλαγή λοιπόν τι σημαίνει;

– Αποκεντρωμένη και Δημοκρατική Αυτοδιοίκηση, Θεσμικό Αντίβαρο της  Κεντρικής Εξουσίας.

– Βιώσιμη και Ισότιμη Ανάπτυξη στην Οικονομία, τον Πρωτογενή Τομέα, τον Ήπιο Τουρισμό, τον Πολιτισμό και εννοείται την Κοινωνική Πρόνοια για τους Ευάλωτους Συμπολίτες μας και ειδικά για τους ΑμεΑ!

– Σχεδιασμός Δικτύων Σταθερής Τροχιάς, όπως Τραμ, Μετρό και Προαστιακός.

– Έργα Διαχείρισης Υδάτων , Αντιπλημμυρικά Έργα και εκσυγχρονισμός των Οδικών Αξόνων.

Αλλάζουμε σημαίνει είμαστε παρών εκεί που η 1Οετης διοίκηση του κου Τζιτζικώστα, ήταν απλά απούσα!

Αλλάζουμε σημαίνει ,

Σκεφτόμαστε Παγκόσμια, Δρούμε Τοπικά!

Αλλαγή σημαίνει επόμενος Περιφερειάρχης ο κος Γ. Μυλοπουλος!

============

(Το Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση   https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon