Σφίγγει ο κλοιός για τη διακίνηση ηχητικού αρχείου εναντίον του Π. Αταμιάν

Σφίγγει ο κλοιός για τον εντοπισμό όσων δημιούργησαν και διακίνησαν συκοφαντικό ηχητικό αρχείο κατά του υποψήφιου δημάρχου Ωραιοκάστρου, Πέτρου Αταμιάν.

Στόχος της αστυνομίας είναι να εντοπίσουν τη «δράστιδα» ή τους «δράστες» -χωρίς να αποκλείεται η ύπαρξη ηθικού αυτουργού- που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση της διακίνησης συκοφαντικού ηχητικού αρχείου μέσω viber, με σκοπό, σύμφωνα με τον κ. Αταμιάν, να πλήξουν τόσο τον ίδιο όσο και την οικογένειά του.

Έως τώρα έχουν περάσει το κατώφλι του τμήματος ασφαλείας Ωραιοκάστρου τρία άτομα, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αναμένονται οι καταθέσεις ακόμα τεσσάρων προσώπων. 

Σημειώνεται ότι ο Πέτρος Αταμιάν προσέφυγε αμέσως στις αρμόδιες δικαστικές (Εισαγγελία Θεσσαλονίκης) και αστυνομικές (Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος) αρχές για το ζήτημα της συκοφαντικής δυσφήμισης εις βάρος του και εις βάρος της οικογένειας του με τη διακίνηση του ηχητικού αρχείου, στο οποίο αναφέρονται «ασύστολα ψεύδη για τη θρησκευτική του υπόσταση», όπως αναφέρεται σε ανακοίνωσή του.

============

(Το Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση   https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
, , , , ,