Π. Τσακίρης: Τέλος τα βυτιοφόρα για τον βιολογικό της Λητής

Εντολή να σταματήσει να δέχεται αστικά λύματα ο βιολογικός καθαρισμός της Λητής φέρεται να έδωσε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, απαγορεύοντας έτσι στα βυτία που φθάνουν στις εγκαταστάσεις του βιολογικού να αδειάζουν το φορτίο τους.

Ο κ. Τσακίρης φέρεται να «έκλεισε» το συγκεκριμένο κομμάτι λειτουργίας του βιολογικού καθαρισμού μετά από όλα όσα δυσάρεστα ειπώθηκαν δια στόματος του πρόσφατα παραιτηθέντα προέδρου της ΔΕΥΑΩ, Δαμιανού Ιωσηφίδη. 

Σημειώνεται, ότι ο πρώην πρόεδρος και νυν αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΩ (επί διοίκησης Α. Γαβότση) Νίκος Παπαδόπουλος, είχε πει στη συνέντευξή του στο Polites Oraiokastrou, ότι «ο βιολογικός καθαρισμός της Μυγδονίας είναι φτιαγμένος για να δέχεται βοθρολύματα». 

Πάντως η εντολή αυτή του κ. Τσακίρη φέρεται να προκάλεσε έντονο προβληματισμό ειδικά στους κατοίκους του Μελισσοχωρίου, οι οποίοι δεν έχουν αποχέτευση. 

Αρκετοί δημότες ήρθαν αντιμέτωποι με μία σημαντική αύξηση της τιμής του αδειάσματος του βόθρου, καθώς τα βυτιοφόρα πηγαίνουν τώρα τα λύματα στον βιολογικό της Σίνδου. 

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
, , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *