Supporter του δημότη

 • Η «Αλεπού της Ερήμου» κάνει επαφές και κλείνει συναντήσεις. Το τι ακριβώς θα γίνει θα φανεί το 23, τότε δλδ που μπορεί ξαφνικά το αλεπουδάκι να γίνει αλεπού…Ντόμινο αν ο Θόδωρος αλλάξει ρότα για Περιφέρεια. Ο γιος ετοιμάζεται να πάρει την πολιτική σκυτάλη για τον τόπο του.
 • Σ’ αυτόν τον τόπο τον στραβό, άλλος δεν είναι παρά μόνο εγώ. Τα «εγώ» του παλιού αυτοδιοικητικού -τα οποία μετατρέπονται σε «εμείς» στα ΔΤ- μετρούν οι νέοι και άμυαλοι στα ΔΣ. Ευτυχώς που οι μεγάλοι δείχνουν ξανά τον «δρόμο» για την αντιπολίτευση για το 23.
 • «Αυτός μέχρι και μουστάκι θα σε βάλει να ξυρίσεις» λένε και ξαναλένε στον Παντελή τα δεξιά και τα…αριστερά χέρια μαζί. Που να εμπιστευτούν το alter ego του παραιτηθέντα. Αλλά ο άρχοντας του τόπου δε βάζει μυαλό. Προσφέρει γη και ύδωρ και εισπράττει …σπιτική τυρόπιτα!
 • «Καμαρούλα μια σταλιά» τραγουδούσε ο μεγάλος ερμηνευτής. «Καμαρούλα μια σταλιά με καναπέ – κρεβάτι» σιγοτραγουδούσαν τα χείλη, κάπου εκεί, κατά αμαξοστάσιο μεριά. Ε και; Που είναι το κακό «της φιλοξενίας»;
 • Σε ποιον top αυτοδιοικητικό ανήκει η πλάτη με το τατουάζ «I have a dream»; Τουλάχιστον το όνειρο υπάρχει αλλά αναζητείται η «dream team» για να το κάνει true story.
 • Ποιος τον είδε (στο FB) και δεν τον φοβήθηκε! Στα «Γουναράδικα» έκλεισε ραντεβού με τον πρώην δήμαρχο ο Βαγγέλης, εκνευρισμένος για τα περί «στημένων μελών» (ΔΣ) στην εκλογή «Συμπαραστάτη». Σου λέει ο άνθρωπος, σου στέκομαι συμπαραστάτης ένα χρόνο τώρα (και πέντε πριν) και φέρεσαι με αυτό τον τρόπο; (όπως τους άλλους) Έτσι τα λέει ο στρατιωτικός, χύμα, τσεκουράτα και ακομπλεξάριστα.
 • Μέσα σε ένα χρόνο έσπασε όλα τα ρεκόρ. Από πρόεδρος της ΔΕΥΑΩ (παραιτήθηκε) έγινε αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας και -επειδή είχε «τρέξιμο» η θέση- πήρε και τον Αθλητισμό. Στη συνέχεια να’ σου και αντιδήμαρχος Πολιτισμού. Που να φτουρούσε ο «Συμπαραστάτης» του δημότη όταν υπήρχε ο «Συμπαραστάτης» του Δαμιανού. Hταν θέμα πάγκου; Σωστό και αυτό…
 • Και μετά «τσουπ», να’ σου και η δεύτερη παραίτηση (ο λόγος στο δρόμο είναι ακόμα).Το σχόλιο του D. Liotiri ΟΛΑ τα λεφτά: «Αν συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό και ζήλο, τότε θα είναι ως το τέλος του έτους ο πιο καλά ενημερωμένος δημοτικός σύμβουλος στη Διοίκηση»! Κετελαπόνγκο – κετελαπόνγκο.
 • Την ίδια μέρα που ανακοινώθηκε αντιδήμαρχος «Μυγδονίας» ο Ηλίας την ίδια μέρα ανακοινώθηκε το λουκέτο στους παιδικούς στην ίδια περιοχή. Κάτι σαν τον Γκαστόνε ένα πράγμα! Άντε τα Χριστούγεννα ποδαρικό στο δημαρχείο, να σπάσει το ρόδι.
 • Υπάρχουν troll farms στο δήμο; Η Ελενίτσα (Ο) και ο Κωστάκης (Ν) είναι το ίδιο πρόσωπο; Φούστα μπλούζα; Ποιος αυτοδιοικητικός ευλογά τα γένια του με τον Άρη (Ρ); Οι διευθύνσεις IP αποκαλύπτουν trolls από υποψηφίους μέχρι …προέδρους; Τρου στόρι; Πολλές ερωτήσεις;

ΥΓ

 • Άβερελ άλλο ο συμπαραστάτης του δημότη και άλλο ο συμπαραστάτης του συντονιστή;
Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
, ,