Γράμμα στον δήμαρχο Ωραιοκάστρου από μικρούς μαθητές του Δρυμού

Το προσωπικό ενδιαφέρον του Δημάρχου Ωραιοκάστρου Παντελή Τσακίρη, προκάλεσε γράμμα που έλαβε από τους μαθητές του Δημοτικού Δρυμού, με το οποίο ζητούν πεζοδρόμια έξω από το σχολείο τους, για να μπορούν να μετακινούνται με ασφάλεια.

Ο κ. Τσακίρης, απέστειλε απαντητική επιστολή με την οποία συγχαίρει τα παιδιά για την πρωτοβουλία που ανέλαβαν να αναδείξουν το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν και να διεκδικήσουν λύση, καθώς αποδεικνύουν με τον τρόπο αυτό ότι από την ηλικία των 7 χρονών είναι ενεργοί πολίτες, αγαπούν τον τόπο τους και προσπαθούν να τον κάνουν καλύτερο.

Ο κ. Τσακίρης έδωσε παράλληλα εντολή στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Ωραιοκάστρου να μεταβούν στο σχολείο, με στόχο να ικανοποιηθεί το αίτημα των μαθητών.

Άμεσα μετέβησαν στο Δημοτικό Σχολείο Δρυμού ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Πολεοδομίας, Χαράλαμπος Καζαντζίδης, και ο ειδικός σύμβουλος του δημάρχου για θέματα Τεχνικών Έργων, Αλέξανδρος Αλεξίου.

Ο αντιδήμαρχος, κ. Καζαντζίδης, συνομίλησε με τα παιδιά και την δασκάλα τους, άκουσε το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν και τους διαβεβαίωσε πως οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Ωραιοκάστρου θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να επιλυθεί άμεσα.

Ακολουθεί το κείμενο της απαντητικής επιστολής του δημάρχου Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη, προς τους μαθητές της Β΄ Τάξης του Δημοτικού Σχολείου Δρυμού:

«Διάβασα με μεγάλη προσοχή την επιστολή σας. Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά που επικοινωνείτε μαζί μου για να μου μεταφέρετε το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.

Η πρωτοβουλία σας αυτή δείχνει ότι, αν και μικροί, είστε κάτι που ακόμη και αρκετοί μεγάλοι δεν είναι: ενεργοί πολίτες!

Αποδεικνύετε ότι αγαπάτε τον τόπο σας και θέλετε να τον κάνετε καλύτερο. Αποδεικνύετε ότι καλλιεργείτε ήδη από τώρα τα στοιχεία που αύριο θα σας κάνουν ηγέτες.

Θέλω να σας διαβεβαιώσω πως ο ίδιος προσωπικά μεριμνώ για να δοθεί λύση στο πρόβλημα σχετικά με την ασφαλή μετακίνησή σας προς και από το σχολείο. Άμεσα μάλιστα έδωσα εντολή στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου μας και τις επόμενες ημέρες θα επισκεφθούν το σχολείο σας μηχανικοί, ώστε να βρούμε λύση και να μετακινείστε με ασφάλεια.

Θέλω επίσης να σας πω ότι βρίσκομαι στο πλευρό σας, στο πλευρό των γονιών και των δασκάλων σας για να αντιμετωπίζουμε μαζί όσα προβλήματα προκύπτουν».

Ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Πολεοδομίας, Χαράλαμπος Καζαντζίδης στο Δημοτικό του Δρυμού

==========

(Το Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση   https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
, , , , , , ,