Προγραμματική Σύμβαση 150.000 ευρώ για τη συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων

Εργασίες που προβλέπεται να γίνουν στα ανοικτά γήπεδα Ωραιοκάστρου, Νεοχωρούδας, Νέας Φιλαδέλφειας, Μεσαίου, Λητής, Μελισσοχωρίου και στα κλειστά γυμναστήρια Ωραιοκάστρου, Νεοχωρούδας και Δρυμού, χρηματοδοτεί η Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την Προγραμματική Σύμβαση που υπογράφηκε σήμερα, ο Δήμος Ωραιοκάστρου θα χρηματοδοτηθεί με 150.000 ευρώ για «έργο συντήρησης και μικροκατασκευών αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Ωραιοκάστρου.»

Όπως δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, κ. Βούλα Πατουλίδου «αξιοποιούμε διαθέσιμους πόρους προς όφελος των πολιτών, στους οποίους οι κατά τόπους δήμοι της Θεσσαλονίκης προικοδοτούν σύγχρονες εγκαταστάσεις για να συμμετέχουν σε προγράμματα μαζικού αθλητισμού».

«Η συνεργασία που έχουμε με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας είναι εποικοδομητική και αποδίδει καρπούς προς όφελος όλων των δημοτών μας. Αθλητικές εγκαταστάσεις στις Δημοτικές Ενότητες Ωραιοκάστρου, Καλλιθέας και Μυγδονίας θα συντηρηθούν και θα επισκευαστούν, με στόχο παραδοθούν αναβαθμισμένες προς χρήση στους κατοίκους. Ευχαριστώ θερμά την αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, που στηρίζει έμπρακτα και με αμείωτο ενδιαφέρον την προσπάθειά μας να βελτιώσουμε τις αθλητικές υποδομές του Δήμου Ωραιοκάστρου», τόνισε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.

===========

(Το Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται στην παρακάτω διεύθυνση   https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
, , ,